De Loondienst BV

Sinds 1997 – De onderlinge afspraken worden bij de notaris vastgelegd.

De ZZP BV is het antwoord op de Wet DBA

Deel dit bericht

Vanaf 1 mei jl. is de VAR afgeschaft. Veel ZZPérs zullen straks achteraf door de Belastingdienst aangemerkt worden als Schijnzelfstandige, wat gepaard gaat met boetes en naheffingen.

Ook geldt dit voor de opdrachtgevers. Velen beseffen het nog onvoldoende. En sommigen wachten alles rustig af.

Angst bij opdrachtgevers

Sommige verstandige opdrachtgevers worden al onrustig. Ze hebben vele jaren gebruik gemaakt van de VAR, want dan had de opdrachtgever geen probleem. Nu moeten ze meetekenen als opdrachtgever, dat de relatie met hun ZZP opdrachtnemer achteraf geen Loonheffingsrelatie is.

Geen enkele opdrachtgever tekent hiervoor.

De ZZP BV is de oplossing

Met de ZZP BV van de Stichting Zelfstandige Professionals Nederland voorkomt u naheffingen. U krijgt 100% zekerheid. De ZZP BV wordt uw werkgever. Het wordt uw Private Payroll Constructie, waarin u de enige werknemer en directeur bent.

Deze ZZP BV krijgt de door u gekozen handelsnaam. U beheert de bankrekening. Alle winst is voor u. U bepaalt het inkomen binnen deze ZZP BV aan de hand van uw omzet en omstandigheden.

Het gelieerde administratiekantoor Verburgh Advies & Backoffice BV van Stichting Zelfstandige Professionals Nederland verzorgt de backoffice, boekhouding en loonadministratie. De Stichting adviseert u en richt de ZZP BV voor u op.

Kosten

Een eenmalige oprichting kost inclusief de adviesgesprekken 495,00 euro excl. BTW. De maandelijkse kosten zijn 299,00 euro excl. BTW, inclusief boekhouding, loonadministratie en nog veel meer.

Als u hier klikt, leest u alle werkzaamheden voor het maandbedrag.

Twee belangrijke voordelen

Als u een poosje geen omzet heeft, dan verlaagt het administratiekantoor de maandelijkse kosten voor deze periode met 50%. Het veert mee met uw omzet. Gaat het u goed, dan ook met dit administratiekantoor.

Als laatste: u heeft naar ons, na de dag van oprichting, maar een maand opzegtermijn. Hiermee heeft u geen langdurige verplichting naar ons. Vrijheid-blijheid.

Voor het maken van een afspraak, klik hier.

Misschien ook interessant

De Wet DBA en artikel 7:610 BW

Drie criteria De Belastingdienst beoordeelt de arbeidsrelatie aan de hand van de drie criteria die de wet in artikel 7:610 BW stelt aan de totstandkoming

De ZZP BV is het antwoord op de Wet DBA

Vanaf 1 mei jl. is de VAR afgeschaft. Veel ZZPérs zullen straks achteraf door de Belastingdienst aangemerkt worden als Schijnzelfstandige, wat gepaard gaat met boetes